torsdag 3 juli 2014

Angie - sin rackare!

Idag bestämde vi oss för att det räcker med vila och dags för träning igen...men inte lyftning. 
Vi bläddrade igenom SM-passet och hittade en kupong till gratis träning på ett gym i stan. Gratis är gott tänkte vi och drog dit! 
Fia hade bestämt dagens träning och fråga mig inte hur hon kom på ideén men dagens pass bestod av:
100 pull-ups
100 push-ups
100 sit-ups 
100 squats 
Alltså den klassiska crossfit WODen Angie. 

Skitjobbigt redan från början. Ett hundra pull-ups, alltså ett hundra chins...det skulle ju ta en evighet för mig och jag var helt klart skeptisk till att jag över huvudtaget skulle klara det, men tack vare chinsmaskinen (där man kan få hjälp med vikten) så klarade jag mig levande igenom pull-upsen. 
Därefter kändes hundra armhävningar, hundra sit-ups och hundra benböj som en barnlek....men satans vad jobbigt och vad det är äckligt med mjölksyra. Armarna domnade nästan bort och illamåendet trillade över när jag väl var klar. Tur att de sålde bananer i receptionen! 
Vi får väl se om det blir någon mer träning innan veckan är över, först får vi se hur mycket träningsvärk det blir efter dagens pass. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar