tisdag 8 juli 2014

"Bra att ha"- kompis

Har gjort en hel del intervjuer och pratat med många mer eller mindre idrottsintresserade och idrotts"kunniga" under mina idrottsår och faktiskt tycker jag oftast att de samtal/intervjuer som jag haft med "icke specialister" har varit de bästa och roligaste. 
De blir på något sätt lite mer avslappnade och lite mer personliga...och kan handla om allt mellan himmel och jord. 
Förra veckan ringde morgonpratarna på Radio Sjuhärad upp mig och gratulerade till SM-guldet(gulden) och det blev till ett samtal mer om tunga möbler och om hur bra det borde vara att ha mig som kompis. En kompis som kan lyfta upp alla tunga möbler och flyttkartonger på vinden eller bära vid flytt....jag höll med om att det ibland kan vara praktiskt att kunna hugga i och ta tag i tunga och knöliga grejer ibland men när de frågade mig om det ofta "utnyttjas" av mina vänner så kunde jag inte annat än att säga nej och förklara att det snarare är så att jag utnyttjar mina vänner istället, för det är alltid jag som antingen flyttar eller bygger om....och mina vänner är ju ännu starkare än jag! 

Hmmm...jag kanske skall tillägga att direkt hemkommen från Borås rev vi ut vårt kök och startade köksrenoveringen .....eller vi och vi. Mannen och några "bra att ha"-kompisar slet som djur i högsommarvärmen och tömde hela köket och körde allt till tippen på en dag. 
Lyckligt lottad är jag för att ha världens bästa vänner omkring mig - TACK! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar