onsdag 23 juli 2014

Formcheck mitt i sommaren

Att göra en formcheck så här mitt i sommaren, mitt i semester och mitt i köksrenovering kanske inte är det snällaste men eftersom jag tog ett avbrott med den strikta dieten inför SM så kände jag mig tvungen att boka in en tid efter SM för invägning och kroppsmätning för att känna pressen att komma tillbaka in på något sådär rätt bana igen och inte bara släppa taget helt....vilket inte alls är svårt så här års med all ledighet och alla gosaker som kommer med det. 
Tycker att det har gott relativt bra men som sagt vet att jag släppt på tyglarna de  senaste veckorna och var därför var jag faktiskt lite pirrig och nervös inför gårdagens bokning med Jenny igår. Pinsamt om jag kommer dit utan något som helst resultat tänkte jag och funderare ut bra bortförklaringar redan på förmiddagspromenaden. Men faktiskt behövde jag inte skämmas utan blev istället väldigt positivt överraskad och fick till och med beröm av Jenny för att jag gjort ett bra jobb. Kul! 
Det visade sig att jag faktiskt tappat 4,5kg kroppsfett och minskat ifettprocent på alla mätpunkter - Ny fettprocent på kroppen min är nu 13,4% (17,9% vid start i april) 
Det betyder alltså att det funkar rätt bra och att det bara är att fortsätta i samma för att nå målet innan året är slut! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar