onsdag 16 juli 2014

Ingen panik

Dagarna rullar på...hjärtat sliter i köket och jag och lilla M försöker hålla oss ur vägen så gott det går. 
Vi går promenader, vi strosar, vi hänger på lekplatser, i parker och på Friidrottsarenan...vi har alltså semester. Vi njuter! 

Det är rätt skönt ändå, att inte ha några planer eller något planerat annat än att få dagen att gå och samtidigt göra det som faller in. Hade ju såklart varit mysigare om hela familjen kunde ha samma tidlösa, lugna och rofyllda schema, men men. 
Paniken från utebliven träning har lagt sig, jag kanske finner det här livet så skönt att jag aldrig igen kommer in i träningslunken...inte troligt men just nu gillar jag att bara vara och kommer ångesten över mig lite snabbt så kastar jag mig ner på marken och kör några snabba situps och pushups så är jag nöjd för en stund. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar