söndag 10 augusti 2014

Flashback och träningsvärk

Igår kom världens bästa Josefin alias slaggloppan på en kort visit i Eskilstuna. Vi ses på tok för sällan men när vi väl ses så tar vi ut varenda sekund av tillfället, förutom den obligatoriska Slagstaglassen som måste hinnas med när hon kommer på besök så blev det även ett träningspass tillsammans. Jag hängde på hennes specialstyrkepass med superduper bålövningar med massor av vrid, en skön Flashback till den gamla goda släggtiden när bålpassen var tuffa, nödvändiga och älskade. 
Dock inte lika skönt att inse att klippet i bålen som fanns (tog för givet) som vältränad släggkastare var som bortblåst och att träningsvärken från helvetet skulle komma som ett brev på posten och Jajjemän...idag sitter jag med ett stukat självförtroende och en sjuhelsikes träningsvärk i hela bålen, framförallt i de där små rackarns muskler som sitter runt, under och mellan revbenen. 
Mys pys övningar som plankan, sit-ups och "sug in naveln" övningar - f**k you! Ni har lurat mig....det krävs mer för en vältränad och stark bål. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar