måndag 11 augusti 2014

Håll käften gubbe

Håll käften gubbe hade jag lust att skrika men log bara och skrattade till svar när en man på gymmet snäset och väldigt olägligt slängde ur sig - skall du inte träna mer än det där lilla!? när jag stressade ut från gymmet. 
Stressade ut strax efter att jag stressat in! Jag blev så klart sen hemifrån och planen att hinna cykla och gymma innan jobbet blev en aningen tight. Snabb som attans cykeltur raka och kortaste vägen till jobbet (2km) och snabbt in på gymmet och körde en cirkel med  fem övningar (20 ryggresningar i Belly Back, 10 press, 15 dips från bänk, 5 chins och 15 fällkniven) fyra varv och allt inom typ tjugo minuter. Inte alls något drömscenario på träning och inte direkt läge för att ta emot en kommentar som den. 
Just där och då önskade jag att vikterna på hans stång skulle bli trippelt så tunga så han inte orkade rubba stången eller att byxorna hans skulle spricka...jag ville skrika håll käften gubbe men jag bara log och skrattade till svar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar