torsdag 28 augusti 2014

Man blir lycklig av att stöta 100!

Det bästa med att vara nere är att det finns bara en väg ur...och det är uppåt! 
Tusen tack alla goa vänner och bloggläsare som efter mitt något negativa nere-inlägg skickade peppande tankar! Ni är bäst <3
Fick in ett tyngdlyftningspass igår och det   slår aldrig fel, jag blir lycklig av att träna! Lycklig av att lyfta vikter, lycklig av att ta i, lycklig av att svettas! 
Självklart så körde jag favoritövningar, för det är det jag gör när jag inte går efter någon plan, inte har tränat på länge och vill peppa mig själv. Körde ryckknäböj, ryck och pusch-press + överstöt från ställning. Ryckböjen och rycken på lätta vikter och mer på känsla, PP+ ÖS mer på kraft och för att få panga på. 
Klarade 85kg relativt lätt men på 90kg tog det stopp i Pushpressen men jag fortsatte med Överstötarna och de kom med fint på 90,95 och kände att jag bara måste gå på 100kg och jag måste sätta den. Sagt och gjort smällde jag dit den också (varken snyggt eller tekniskt bra men med stor portion vilja och hjärta) Det finns inget annat ord än - lyckligt! Hur sjukt det än låter och är så känner jag mig lycklig över att hundringen sitter där. Det är lyckligare med 100 än med 95...det är till och med lyckligare med 100 än med 99. Så är det bara...i min värld...just nu! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar