torsdag 7 augusti 2014

Månadens idrottsprofil

Igår ringde Per Gillberg, sportjournalist på den lokala tidningen Eskilstuna Kuriren och gratulerade mig till att ha blivit utsedd till månadens idrottsprofil för juli månad. 
Der är inte första gången jag blivit månadens idrottsprofil men ärligt måste jag säga att det var ett bra tag sedan sist och det var långt ifrån väntat att jag skulle bli det igen. 
Jag skrattade lite när Per ringde och frågade lite halft på skämt och halft på allvar om det verkligen inte hade presterats några bättre idrottsprestationer i närområdet under juli månad - sommartorka!? 
Förvånad men såklart glad...för mig var det ju en otroligt häftig upplevelse och prestation att vinna SM men att det skulle uppskattas och premieras som månadens idrottsprestation det trodde jag aldrig. 
Om det räcker hela vägen till att bli kvartalets idrottsprofil, det återstår att se. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar