fredag 29 augusti 2014

Rehab för skojs skull

Vad gör man inte för en vän i nöd!? Eller kanske inte i nöd men i alla fall stort behov av pepp i en annars så ganska tråkig och motivationstrytande period av rehabträning. 
I sommras opererade F sin höft och sakta men säkert kämpar hon sig sakta framåt på den långsamma och för det mesta rätt ensamma vägen tillbaka. Nu har hon äntligen kommit till de där stadiet där hon äntligen får köra lite träning som i alla fall påminner om träning, massor  av småövningar för att väcka de små musklerna till liv igen. Idag hängde jag på och körde tillsammans med henne både för att peppa henne och för att bara umgås med henne (det är inte alltid lätt att hitta tid till att ses så det är bäst att passa på när tillfälle ges) förena nytta med nöje. 
Jag körde exakt samma program och jag må lova att även om mina höfter är hela eller i alla fall inte opererade så sög det rätt rejält i puttemusklerna i höftregionen...skulle inte alls förvåna mig om jag har träningsvärk i morgon!? 

För utom jag och F som körde rehab med mattor, gummiband och balansplatta så var det de som körde på "på riktigt" i lokalen. Ruth Kasiray (Nordens bästa tyngdlyfterska - EM silver och OS-sjua!) har varit här i Eskilstuna och tränat med klubbens lyftare hela veckan och att se henne köra på är verkligen inspirerande och imponerande. 
Lilla M passade på att snacka teknik och träning med Ruth....eller i alla fall busa en hel del. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar