måndag 25 augusti 2014

Vad lurar runt hörnet?

Man vet inte alltid vad som lurar runt hörnet...oftast brukar jag vara nyfiken och springa rätt in i allt nytt med ett öppet och positivt sinne. Brukar gilla överraskningar och att det inte alltid blir som det är tänkt eller trott. 
Nu känner jag mig mest trött, besviken, sur, förbannad, oönskad, ledsen och vilse. Ibland går även jag på en mina, ledsnar och bara inte orkar dra mig upp. Lite så känns det just nu...jag ligger kvar här på marken och bara just ligger kvar här, bara lite till. 
Det blev inte som jag trott, eller egentligen blev det som jag länge velat men inte alls på samma sätt, inte alls på mina villkor, inte alls som jag planerat, det blev inte alls så faktiskt. 
Jag vet jag svamlar men mer vilsen än så här vet jag inte när jag kände mig sist. Förvirrad och tom och just för tillfället helt slut på energi.
Jag vet att det förmodligen alldeles strax vänder, att det runt nästa knut återigen står någon ny spännande utmaning och lurar, som får mig att spricka av nyfikenhet eller i alla fall får mig upp på benen igen. 
Tills dess kryper jag upp i soffan med mina slitna pjamasbrallor, mina orakade ben, mitt flottiga hår och tar mig en knäckemacka med extra tjockt lager Bregott och ost...och njuter!?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar