söndag 31 augusti 2014

Vankelmodig och ambivalent

Känner mig kort sagt lite velig, eller rättare sagt jag har velat bra länge nu och efter att hela lördagen tittat på lyftare vid tyngdlyftningstävling så har jag idag vridit och vänt på tankar, känslor och förväntningar ytterligare en vända. 
Jag försöker komma till ro med tanken att känna mig nöjd med vad jag åstadkommit i år och bara njuta och vara stolt över att jag fixade SM-resan resten av hösten och våren. Men så fort jag tänkt klart den tanken så börjar jag direkt snegla i tävlingskalendern och leta efter passande måltävlingar och börjar räkna veckor och grovskissa på träningsprogram och upplägg och tuta upp nya mål....och nya krav på att prestera. 
Jag är som sagt inne i en snurra med med hyfsat ambivalenta tankar. Undra om jag kommer till något bra beslut innan årets slut!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar