torsdag 25 september 2014

Ännu en utmaning

Blev återigen trött på att jag inte kan köra chins, alltså utan att flaxa med varenda kroppsdel och alltså göra flera (läs många) chins på raken. Det måste ju bara gå även för mig!? Nere på klubben så hänger ju varenda jäkel i chinsräcket och dunkar in 5-10-15 och värst av alla stark-Fia som matar 20 chins utan problem....
Sagt och gjort bad jag Fia om hjälp och tips, jag fick med vändande post ett program och en spark i röven. Kör det här i fyra veckor...och kom ihåg att det skall vara tungt. 
Hade hoppats på något i stil med vad som presenterades på 
ironman.se, - 8 snabba tips för att öka i chins, men inte direkt. 
Så nu är det bara att bita ihop och köra, förhoppningsvis blir jag bättre och fixar, om inte 20st så i alla fall några på raken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar