söndag 28 september 2014

Bättre sent än aldrig

Det verkar som jag kommit in i en dålig spiral där jag drar igång saker men kommer inte längre än just dit, kommer liksom knappt ur startblocken. 
Höll på att bli samma visa igen med min "försöka förstå mig på- och lära mig  göra chins" satsning....körde två pass av veckans fyra ganska raskt i början av veckan men sen hände det inget mer. 
Förrän i dag, sent kom jag i väg till gymmet och körde som en toka, eldade på och körde både pass tre och pass fyra i ett och samma pass. Kanske inte alls så optimalt men nu handlade det inte bara om att bli bra på chins, idag handlade det mest om att är det sagt och planerat fyra pass i veckan så skall jag banne mig klara av att hålla mig till planen hela första veckan i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar