måndag 22 september 2014

Dags att lägga in en extra växel

Sommaren byttes snabbt till höst, från att ha varit soligt, ljummet och skönt ställde vädret om idag till regn, blåst och kyla. Hösten presenterade sig...och det ordentligt! 
SUCK är min vanligaste reaktion när det blir höst, jag tycker ärligt att det är lite trist med det som kommer med hösten. Jag vet (och håller med er!) det är otroligt vackert och lyckligt med en solig höstdag med hög och klar luft och en färgexplosion i naturen MEN dessa dagar är undantag och inte alls representativa för hösten. Hösten är blåsig, blöt och mörk...trist helt enkelt! Men som varje år vid den här tidpunkten (när det är som absolut längst till min favorit-sommaren) så säger jag till mig själv i positiv anda "I år skall jag lära mig tycka om hösten" ....vi får väl se hur det går med den saken. 
Men nog om det, hösten kommer och jag kan inte göra något som helst åt det så jag ignorerar den och sätter mig själv i sysselsättning och river igång lite projekt som skall hålla mig på andra tankar än höst-depp. 
Idag la jag in en extra växel (sista växeln!?) mot mitt årslöfte, eller rättare sagt mitt fjolårslöfte, att komma ner och väga under 80 kilo. 
Jag har egentligen ingen som helst panik över vilka siffror som står på vågen, börjar det på en sjua eller åtta spelar egentligen ingen roll, jag vill egentligen bara ha en välmående frisk, stark och tight kropp, men nu är det sagt så här och jag skall banne mig bevisa att jag klarar det. 
Resan började ju med att jaga bort alla gravidkilon (gick upp 15 kilo under min graviditet, från 88kg vid inskrivning på MVC till 103kg vid inskrivning på förlossningen) och det har jag lyckats med och lite till så nu är det bara att ta tag i de sista envisa rackarns kilona också. 
Hej crosstrainern och hejdå Godisgubben ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar