fredag 12 september 2014

Tre kan vara färre än ett

Ibland får man ta vad man får och göra det bästa av det... Ibland räcker inte dygnets alla timmar till till allt man vill hinna med. 
Träningen är något som blivit väldigt lågprioriterat den senaste tiden på grund av olika saker. Eftersom det just nu inte finns många sekunders egentid förutom de få timmarna jag är på jobbet (men då är det ju just jobb) så försöker jag träna med lilla M. Ibland funkar det och ibland inte...det kan bli en hel del spring efter busig kille med mycket spring i benen. 
Men nu har jag övertalat mina "mamma-kompisar" att vi skall köra tillsammans en gång i veckan och igår satte vi igång och körde första passet. 
Jag hade satt ihop ett pass med aktiv kroppstyrkeövningar i 5 minuter, (6 övningar x 10 reps) och vi lyckades köra fyra stycken femminutare med tre minuters vila med bara några utryckningar för att hämta rymmande barn. 
Men faktiskt känns de som att de är färre när de är i grupp, trots att de bara är drygt året så roas och fascineras de av varandra och leker med varandra....lite grann...och låter oss mammor svettas och ta i lite lagom. 
Alltid något :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar