lördag 11 oktober 2014

Back on track!?

Igår kväll la en av mina tidigare träningskamrater från IK Ymer, Herman, ut en bild på Facebook från vår "inomhushall"/ vår träningsplats vintertid i Borås.
Vi var ett bra gäng med kanonbra tränare som satsade järnet tillsammans under många år i Borås med samma mål att nå toppen i vår respektive gren...häftigt nog gjorde de flesta det, nådde Svensk elit! 
Trots eller kanske rent utav tack vare att vi nötte på i ur och skur och tränade till största delen av året i denna lokal, en 30m lång och 3m bred lokal med snedtak på grund av att vi höll till under läktaren på Ryavallen. Vi hade allt vi behövde, friidrottsunderlag, startblock, längdhoppsgrop, häckar, lite styrkegrejer och inspirerade och kunnig tränare och framförallt varandra! 
Hur som helst så slutade Hermans inlägg med en väldigt massa kommentarer och att vi beslutade att vi skulle ses och köra ett pass tillsammans med Coach Carinas nuvarande träningsgrupp i den nya fina lyxiga friidrottshallen - Ryahallen i dag klockan 9.30
Eftersom jag passande nog är i Fristad/Borås under helgen så var det bara att hänga på och japp i morse kö 9.30 stod jag, Herman och Maria redo. 
Ganska snart kände vi att det var lääänge sedan vi körde ett riktigt friidrottspass och redan under uppvärmningen stånkade och stönade vi som aldrig förr men på något vis lyckades vi ta oss igenom uppvärmning, gymnastiken, löp/hopp koordinationen...men när de skulle ut och springa 14 x 100m så kastade vi in veterankortet och skyllde på än den ena och än den andra gamla "krigsskadan". 
I stället buskörde vi några 60meters lopp och konstaterande med breda leenden att i morgon och många dagar framöver kommer vi att ha träningsvärk! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar