onsdag 8 oktober 2014

Imponeras av de som vågar

Jag blir imponerad av människor som gör vad de vill och vågar ta klivet ut i det okända för att följa en dröm. Jag beundrar de som verkligen lyssnar på sitt hjärta och följer den inre viljan, passionen och drömmen. De som satsar fullt ut, de som tar chansen, de som kastar sig ut i de okända, de som vågar sig ut ur komfort-zonen och de som väljer det som de vill och inte det som "de borde". 
Jag är avundsjuk, jag skulle också vilja vara en person som vågar leva drömmen och inte bara stå bredvid och sucka drömmande... 
Idag tog jag farväl av Sofia i Parken, mitt favorit café över alla andra, lite sorgset men också så jäkla lyckligt. För Sofia som, dag ut och dag in, jobbat häcken av sig för att förverkliga sin dröm att öppna ett café med hembakat har bestämt sig för att gå vidare och jaga nya mål och uppfylla nya drömmar. 
Hon är cool och hon är min idol. När jag blir stor skall jag bli en superhjältinna som hon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar