fredag 24 oktober 2014

Miljöombyte

Halkade ner i en höstdepp lite snabbt härom dagen när snoret rann, tänderna skallrade pågrund av att det var så kalla vindar som blåste och nästintill snö i stället för regndroppar och ansiktet som mötte mig i spegeln var blekt med mörka ringar runt de trötta ögonen. 
MEN idag åkte hela familjen upp till Stockholm, Lidingö och Bosön. Ett för oss lyckligt ställe och direkt kände jag hur värmen och glädjen smög sig på igen och den pissiga hösten gjorde sig allt mindre och mindre närvarande. 
Det är ett behagligt och positivt lugn som kommer över mig så fort jag sätter foten på Bosö-mark. 
Underbar miljö både utomhus och inomhus, härligt positiva människor och en stark vinnarkultur som "hänger" i korridorerna. 
Att jag redan under de första timmarna på stället fick höra två positiva kommentarer om att jag såg vältränad och stark ut gjorde ju inte starten på den här helgen sämre! 
Tänk vad en snäll kommentar kan få en att må bra....varför berömmer vi varandra så sällan? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar