lördag 4 oktober 2014

Några kända, och många nya, ansikten i dag

Idag har det varit en intensiv och härlig dag i Ålborg, killarna har gjort sin tävling i den mycket lilla, trånga och varma tävlingslokalen och gjorde det mycket bra. Båda satte pers rakt över och imponerade med stor lyftning även om Coach fortfarande kallar dem "junior-lyftare" som knappt är torra bakom öronen...inte lätt att vara (relativt) nybörjare! 
Förövrigt har jag mest njutit av det underbara vädret och varit ute så mycket det bara gått. Jag och Max har inte haft några större problem med att hålla oss från lyftarlokalen utan hållt igång och undersökt det mesta runt just tävlingslokalen och hotellet och träffat massor av människor. En del välkända ansikten men också många nya. 
Sprang på de här söta vägguttagen och kunde inte annat än bli lycklig, visst ser de ut som världens lyckligaste vägguttags-trio!? 
Stötte även på ett typiskt danskt "plyte" och köpte av nostalgi ett till kaffet men blev besviken när det inte alls motsvarade mina barndomsminnen, nästintill bortkastad lördagsgodbit. 
Träning har det inte hunnits med även om det finns ett helt okey gym på hotellet men gick från tävlingslokalen till hotellet under Lilla M's eftermiddagsvila...visade sig bli en rask promenad på 70 minuter - kanske ändå kan få räknas som dagens pass. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar