torsdag 9 oktober 2014

Stressed or Blessed?!

Mannen är återigen ute på uppdrag i Svensk Tyngdlyftnings tjänst, landslagsläger i Växjö. Hade en fundering på att även jag och lilla M skulle följa med men av många olika anledningar bl.a. en väldigt dålig dagisinskolning för lilla M och en växande inre stress hos mig så blev vi kvar hemma i vardagen. 
Den här känslan av stress eller mer eller mindre panik över att det inte går som jag vill har varit accelererande under de senaste veckorna när även jag gått tillbaka till att jobba heltid, mannen haft (har) jobb hemmifrån och framförallt som sagt den lite svåra och sega inskolningen på dagis för lilla M. 
Känslan av att inte räcka till är enorm...mammas hjärta blöder varje gång de ringer från dagis och ber mig komma och hämta en ledsen och arg liten kille. 
Idag satt jag mer eller mindre redo för att packa ihop och lämna jobbet vid lunch och när telefonen ringde och jag svarade hade jag redan ena handen på väskan och ena foten utanför kontoret ...men idag ringde de för att säga att det gick bra,  att allt var under kontroll och att jag kunde slappna av och komma och hämta på uppgjord tid på eftermiddagen. 
Bild "lånad" av Josefin Brander <3

Så med lättat (och lite stolt) hjärta tog jag istället lunchrasten till träning, ett snabbt, tungt och skönt gympass med lats, rodd, axlar, mage och ben plus 10minuter rodd som avslutning hann jag med. 
Lyckligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar