måndag 27 oktober 2014

Vilken jäkla kombination...

Har återigen blivit lurad eller påmind om ett halft löfte jag tidigare gett...varför skall den där tränings- och tävlingstigern alltid vakna till liv strax före min hjärna och mitt förnuft!? Mer om denna utmaning framöver...håller den lite för mig själv tills jag nypt mig rejält i armen och försäkrat mig om att jag inte drömt allt i hop! 
Blev i alla fall rejält svettig på dagens träningspass på "lunchboxen". 

Jag börjar nästan tappa räkningen på alla utmaningar och vadslagningar som pågår i min omgivning, om jag nu aldrig kan hålla mig ifrån dem så får jag väl se till att beta av dem...snart kanske snart!? 
•Chinsutmaningen - 20 chins (känns som att den är i hamn, måste bara "redovisa" den för chefen, Coach Fia och för utmanaren Carita (fast enligt Carita så kommer jag aldrig släppas igenom som godkänd om de inte är superduper strikta chins eller att hon gör 21 eller fler)). 
•Hängmage/piklyftsutmanimgen - 10 maglyft (går väl inte alls, håller tyst så länge som möjligt och hoppas att de andra aldrig mer pratar om detta! Det är min chans att komma ur den här utmaningen utan platt fall). 
•Kroppsviktsutmaningen - under 80kg i kroppsvikt (går rejält segt nu, men måste nog sätta den inom snar framtid för att inte bli helt galen av att tänka på mat och kalorier hela dagarna....upptäckt att jag aldrig vill bli beroende av min kroppsvikt som en siffra utan vill reglera min kropp och mitt välbefinnande med träning och ett hälsosamt leverne!) 
•......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar