söndag 5 oktober 2014

Vilken lyftfest det blev!

Igår tävlade Jakob och Simon och idag tävlade Fia, Carita och Patricia och vilken lyftfest de bjöd på...alla var verkligen på lyftarhumör och visade upp stor lyftning. 
Samtliga persade! Hur ofta stämmer det för alla på samma tävling?! Hur som helst, hur kul som helst!
Imponerade gjorde såklart Carita som återigen dunkar in nya personliga (tillika svenska rekord!) denna gång rekord rakt av i allt- 98kg i ryck, 116kg i stöt och 214kg totalt. Även Patricia som debuterade gjorde en grymt bra tävling (och såklart pers rakt över hon med!) - 75kg i ryck, 108kg i stöt och 183kg totalt och imponerade! 
Fia som jag önskar av hela mitt hjärta att hon skall få till det i både ryck och stöt i samma tävling, fick tyvärr inte det idag heller. Idag stämde inte rycken riktigt utan hon fick "bara" med sig ingångsvikten 61kg men stötarna klämde hon dit desto bättre. Fick alla tre och stötte nytt personligt rekord -82kg och det imponerade på mig! 
Såklart ryckte det rejält i lyftartarmen för oss som (för denna gång?) var förpassade till läktaren. Man blir inspirerad av bra lyftning och den hos stämningen som just nu är i lägret #teamgyllenhammar smittar av sig! 
Kanske måste börja lyckas få in några lyftpass i veckan igen....kan någon trolla? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar