onsdag 19 november 2014

100kg morgon, middag och kväll

Jag har kommit in bra i rutinerna att träna på lunchen, det är lyckligt att äntligen faktiskt ha kommit in i den vanan och veta att det är då jag har min tid. Tid för min träning och tid för mig själv. På så vis känns allt så mycket lättare och bättre.
Jag har kört en hel del på Krossbox016 här i Eskilstuna eftersom det är där jag har haft sällskap under denna udda träningstid och det är ju såklart roligare att träna med någon annan än ensam. 
Igår blev det dock träning själv och då körde jag på ASK och jag körde ett rent tyngdlyftningspass....det var också ett bra tag sedan. Det blev överstöt från ställning, styrkevändningar + push press, stötmark och lite allmänfys. Skönt att dunkar på lite och lägga på lite (för tillfället mycket) vikt på stången. 
Blev såklart tvungen att gå upp och testa om hundringen satt som den skulle i överstöten. 100kg är en vikt som jag skall få upp så väl morgon, middag som kväll....alltså så även på lunchen. Det var inte den snyggaste men den satt. 
Känslan är dock att jag måste vara på lite vikt oftare och framförallt få igång min benträning. Med de här klena storkbenen blir det ingen succé! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar