måndag 10 november 2014

Inspiration på posten

Inspiration från alla håll och kanter just nu. 
Jag blev som sagt imponerad och inspirerad av atleter som krigade på i helgen och runt omkring mig här hemma rapporteras det från bra träningar i lyftarlokalen mest hela tiden.

Det motiverar och driver mig med...men frågan är ju bara vad jag skall samla min kraft och mitt fokus mot? Höstens projekt - att hitta en målsättning för 2015 är just nu ungefär lika omväxlande som novembervädret. Ena dagen är det kallt, andra varmt, ena klart, andra mulet, ena lutar det åt si och andra åt så. 
Men 2014 är inte slut än....det är långt till 2015 (!?) och i dag fick jag ännu en puff åt det ena hållet. 

Det kom en kallelse till landslagsträff från Svenska Tyngdlyftningsförbundet, kanske dags att ta tag i och strukturera lyftningen  igen? 

Kanske först och främst är dags att hitta en "nanny" till lilla M, annars är det nog ingen idé ens att fundera på att tacka ja till lägret. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar