lördag 8 november 2014

Nära men ändå inte där!

Det var länge sedan jag bloggade, sorry! Jag tappade lite sugen och tyckte att det händer ju ingenting men med några dagars frånvaro kan jag så här i efterhand  ändå konstatera att det händer ju saker hela tiden...mer eller mindre inspirerande.
I veckan var dagen då jag skulle bocka av en av alla mina höstutmaningar, hade tid hos Jenny på Träningscoachen för invägning och inmätning och ville så gärna smacka dit målet....att väga under 80kg. Men vågen stannade på 80,8...nära men ändå så mycket mer över 80kg än under!
Okey det är ändå minus 8kg sedan starten i våras men är man som jag grymt mål- och resultatinriktade så blir det svårt att vara nöjd (även om jag faktiskt är i bättre fysisk form än på länge länge länge) när jag faktiskt satt upp ett klart och tydligt mål. Så fortsättning följer...kampen fortsätter. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar