onsdag 26 november 2014

Nere i sitt igen

Har haft ett svullet och ömt knä ett bra tag och tagit det lugnt med djupa lyft, hopp och annat som känts knasigt. 
Min egna diagnos är att jag är otränad och behöver stärka upp allt runt knät för att inte all skit som skräpar där inne skall få (som nu) utrymme att göra sig påmint, därför ingen annan åtgärd än att plocka bort det som gör ont och sedan tuta på med allt annat (skvallra inte till sjukgymnast Jonas!). 
I går körde jag ett tyngdlyftningspass kändes det dock bättre i knät och jag testade att köra ryck till sitt och det funkade. Jippi! Även om jag kom ner som jag skulle kan jag ju inte påstå att det kändes helt hemma...behöver fortfarande mycket mycket ryckträning för att jag kanske, mot förmodan kommer känna mig hemma i ett sittryck. 
Men skam den som ger sig....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar