onsdag 31 december 2014

Dags att sammanfatta, avsluta och stänga 2014

Det är inte många timmar kvar på året 2014, ännu ett år som gått i rasande fart med liksom alla andra år både medgång och motgång. 
Ett år med mycket känslor och framförallt snabba kast mellan känslorna. Ena stunden trött, ledsen, omotiverad, stressad och otillräcklig andra stunden glad, fylld av energi, motiverad till max lycklig, oslagbar och oövervinnerlig. 
Såklart helt naturligt eftersom det är mitt första hela år som mamma till världens mest underbara unge. 
Det såkallade "livspusslet" har utmanat mig från början och kriget inom mig att jag är supermamman som klarar precis allt och lite till och dessutom samtidigt är ett just ett mentalt krig som jag för varje dag inne i mitt huvud. Självklart kommer den goda sidan, där jag är nöjd och lycklig med precis den jag är, vinna frågan är bara när....troligtvis hinner vi inte dit 2014. Men i morgon är en ny dag och ett nytt år! 

Visst har 2014 varit ett underbart år, att få äran att följa lilla M i sin framfart är det bästa som finns och en puss från den lilla krabaten kan få alla orosmoln att skingras    . Förmånen att leva med älskade J har gjort att vi varit runt i sverige och världen tillsammans med grymt duktiga tyngdlyftare och träffat inspirerande atleter  och sett fantastiska ställen och lärt känna nya människor. Vilket jag gillar och tycker är väldigt utvecklande. 
Lilla M och jag tillsammans med de olympiska brottartjejerna Jenny Fransson och Sofia Mattsson under läger i Halmstad. 
Lilla M tillsammans med Ruth Kasyire - Norges och Nordens bästa olympiska tyngdlyfterska 
Far och son under träningsläger på Eleikos anläggning i Halmstad. 

Årets första idrottsliga mål var att komna i form igen kroppsligt, bli av med alla extra fylliga "gravid"kilon, som ett steg tillbaka mot det normala. Vilket jag faktiskt gjort tack vare Jenny på träningscoachen som hjälpt mig med kostprogram och med massor av pepp och piska - TACK Jenny!
Årets andra idrottsliga mål var ett väldigt egoistiskt mål bara för att bevisa för mig själv, att vinna SM guld i tyngdlyftning på "hemmaplan" i Borås. Vägen dit gick genom pepp och stöttning av Coach Lögdahl som la upp en plan inför och matchade under själva tävlingen. Det gick vägen och det var en häftig känsla att faktiskt stå överst på pallen igen. 
Ibland måste man bara bevisa saker för sig själv och för mig var detta SM viktigt.....bara viktigt för mig på sitt speciella sätt. Tack Gunnar, Stength och Lyftarshopen! 
Supermamman (!?) vinner SM guld Foto:Deca Text & Bild 

Vad som skall åstadkommas under nästa år, vilka nya mål som skall eftersträvas.... det är morgondagens bekymmer. Men något som är helt klart är att när jag vaknar upp i morgon den 1 januari 2015 så har jag ett helt nytt år framför mig med stora utmaningar, både idrottsligt och på det personliga planet, som kommer tvinga mig rejält ur min komfortzon. 

Klart slut 2014 & Välkommen 2015 <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar