onsdag 3 december 2014

Pepp-träning

Blivit dåligt med träning de senaste dagarna på grund av full fart med bl.a. Fitnessfestivalen men igår kom jag loss och körde ett pass på boxen. 
Jag skulle köra ett pass med lyftning och det blev styrkevändningar plus överstöt sedan hängde jag på de övriga. 
Tre av fyra lagmedlemmar i laget som skall tävla på en lokal crossfittävling här i Eskilstuna på lördag skulle träna lite på de nysläppta eventen, jag fick äran att vara den fjärde vid genrepet. Det gällde ju att peppa laget. 
Det gick bra och jag hoppas och tror att de kommer att krossa på lördag då de är fulltaliga! 
Som avslutning körde vi en teamWOD med 12 marklyft - 9 styrkevändningar från häng - 6 överstötar AMRAP 20 minuter. Eftersom jag fick äran att köra med Martin så blev det på hans villkor, alltså herrstång och herrvikt (70kg). Lucky Me!?! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar