lördag 17 januari 2015

Inte bara världens bästa brottare

Utan de är världens goaste tjejer och bästa barnvakter också. Idag kom brottartjejerna Jenny, Henna, Fredrika och Josefin och erbjöd sig att passa Lilla M på eftermiddagen så att jag skulle kunna komma loss och träna lite. 
- Vi har ingen träning på eftermiddagen så vi har ändå inget att göra säger de bara. 
Jag fick snabbt upp i huvudet massor av saker man kan göra under en viloeftermiddag, som sola, bada, läsa bok, dricka kaffe vid stranden, äta glass, slappa eller bara ligga på rummet och vila. Men jag var inte sen att tacka ja till erbjudandet och samtidigt tacka min lycko-stjärna för att jag får vara nära dessa underbara, ödmjuka, jordnära (och barnkära) elitidrottare. 
De här träningsläger veckorna brukar ju annars kunna betyda betydligt mindre träning (om någon?) eftersom det är fullt fokus på landslagslyftarnas träning. Så jag skuttade gladeligen iväg till gymmet och brände av ett helt oplanerat, oorganiserat träningspass med övningar allt eftersom de kom upp i huvudet. 
Dagens pass: Press, axellyft, enhandsrodd, KB svingar, goodmorning, utfall oh, utfall med tvist, press i utfall, stångtid, viktvrid och lite chins. 
Kommer troligtvis få träningsvärk men det tar jag gärna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar