lördag 24 januari 2015

Ny utmaning - StafettVasan

Fick före resan till Fuerteventura en förfrågan om jag inte ville/kunde vara med och ta en sträcka i StafettVasan. P4 Morgon (P4 Sörmland) skall i år ha ett lag med Sörmlänningar som tillsammans skall köra StafettVasan och deras önskan var alltså att jag skulle vara en av de fem sörmlänningarna. 
Nu vet ju hur jag är - älskar galna idéer och har svårt att inte anta utmaningar, men jag bad om att få veckan på mig och fundera och kolla med familjen om det var praktiskt möjligt. 
I onsdags, åter hemma i Eskilstuna, kom jag ner på gymmet och möttes av rygg dunk och lyckoönskningar....tidigare på morgonen hade sörmlandslaget offentliggjorts under morgonpasset på P4 Morgon. 
Svårt att backa ur den där! Så Jajjemän, den 6 mars åker jag och fyra blivande skidkamrater tillsammans de nio långa milen mellan Sälen och Mora. Jag kommer såklart att uppdatera er så ni får vara med på resan fram till start och genom detta äventyr. Först måste jag dock leta fram och damma av både skidutrustning och skidteknik... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar