onsdag 7 januari 2015

Träningsdagboken

Att få köpa en ny träningsdagbok gör mig ständigt lycklig, jag vet inte hur många träningsdagböcker jag skrivit i mina dagar. Det lär ha blivit en del under alla år och jag är verkligen tacksam över att alltid gjort det, att kunna gå tillbaka och se vad som faktiskt har blivit gjort under en period, vecka, månad, år är oerhört värdefullt som idrottare. Utvärdering och återblick har alltid varit grunden vid ny planering för mig. 
Egentligen kan vad som helst fungera som träningsdagbok, bara det man gör blir dokumenterat. Jag har sprungit på idrottare som använder allt från elektronisk rapportering i telefon eller padda till post-it lappar för att hålla koll på träningen. Alla sätt är bra....men jag har blivit rätt kräsen och vet exakt vad jag vill ha, en kalender i A5 format med förstryckta datum och med endast en dag per sida är det jag vill ha.  Petig så här på äldre dar! 
Idag införskaffade jag min nya för kommande år och kommande stordåd
Klockrent! 2015 års träningsrapportering kommer bli grym 💪
Dagens träning som kördes under lunchen på Krossboxen skrev såklart ner direkt. Det blev ett ganska kul men svettigt pass med 
Repklättring, L-sit, Handstående, Hantelryck, Tå till stång och Rodd i en salig blandning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar