måndag 5 januari 2015

Välkommen måndag

Efter all jul, nyår, klämdagar, och allt vad det heter får mig att komma ur rytmen helt. Veckodagar och datum suddas liksom ut när alla dagar blir samma. Underbart ett tag men sen tar det strukturerade och schemaälskande jaget över. 
Alltså var den här måndagen mer än välkommen! 
Idag blev årets första riktiga träningspass av, så härligt att köra igen även om jag var helt ensam i lokalen. Det gjorde liksom inget att jag inte hade någon som sparrade, motivationen hade jag laddat upp så jag hade tillräckligt och mer där till. 
Jag har som sagt snickrat och lurat på lite förändringar i träningen och kommer att köra mer allsidigt och varva lyftning med annan utmanande träning. Det känns i alla fall just nu som ett klockrent upplägg för att hålla både kroppen och motivationen igång. Hur det blir med tävlande vet jag faktiskt inte....går det att träna utan att jaga form till ett speciellt evenemang?!? Vi får se...

Dagens pass blev ett bra pass (antar att vila sig i form inte är helt taget ur luften). Körde styrkeryck från höga bockar och fick, tro det eller ej, med mig ett nytt PB när jag klarade 80kg i den övningen. 
Varken snyggt eller med någon större finess....men i snygga tights i alla fall! 

Fortsatte med knäböj och var långt ifrån några maxvikter men väldigt nöjd med att klara av att köra 5x5 med djupa knäböj utan att knät sa ifrån eller strulade (peppar peppar, hoppas att samma sköna känsla är kvar i morgon!). Avslutade med en pulshöjande styrkecirkel. 
Jobbigt och svettigt, ett skönt pass....hoppas på fler sköna måndagar som denna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar