lördag 14 februari 2015

En dag i kärlekens tecken

Om alla veckans tidigare dagar varit gråa och trista så vägde denna Alla hjärtans dag upp dem alla! Idag har varit en underbart härlig dag i kärlekens tecken, en dag med min älskade man, en dag med god mat och en dag med träning - lyckligt! 
En inte alls lika prickig liten M vaknade med ett ryck, tittade på mig och sa - farfar, lastbil, brum brum och hoppade ur sängen och drog i väg. Garanterar att han tillsammans med sin farmor och farfar haft en av sina bästa dagar när de varit på husvagnsmässan i Kista. 
Jag och mitt stora hjärta fick en dag tillsammans utan barn och utan jobb (händer inte allt för ofta!) och spenderade den inte helt oväntat i en träningslokal med likasinnade vänner. 
Besökte Fit4Life SoFo, deras andra Crossfitbox som öppnades på Katarina Bangata 44 i Stockholm för ungefär en månad sedan. En jättefin och bra lokal med massor av utrustning som bara skriker lyft mig, kasta mig, träna med mig. 

Jag hade ingen direkt plan när jag klev in i lokalen men kände för att köra tyngdlyftning så det blev lite ryck och  stöt idag. Kul men jösses vad klen i benen jag är, idag var inte problemet att komma ner i sitt utan resningen därifrån och då pratar vi inte direkt om några stora vikter...tyvärr. 
Blev snabbt less på ryck och gick över till stöt som alltid får mig och mitt självförtroende på bättre kant. Att överstöta kan få mig att få mig på så bra humör är lite galet men ändå en go känsla. 
Kändes okey och var såklart tvungen att testa av "skamgränsen" 100kg, gick oförskämt lätt och blev kaxig och höjde till 105kg men var nog lite förvånad över att hundringen bara hade smällt upp så höjningen blev ett platt fall med en bom. Ja ja... 
För att stilla StafettVasa-ångesten avslutade jag passet med rodd, mage och dips....och en snabb dusch. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar