måndag 23 februari 2015

En drake stiger i motvind

Inte nog med att alla skidspår försvunnit och snabbt runnit bort under helgen så däckade jag mig själv genom att äta något dåligt och ge mig själv matförgiftning och allmänt obehag. Inte direkt en vinnande kombination men vad tusan...gilla läget och gör det bästa av situationen. 
En skön känsla att jag faktiskt, jag säger faktiskt, känner att den här utmaningen skall bara genomföras. Den behöver varken göras bättre eller mer än så! Vi får se hur de tankarna håller i sig de sista tio dagarna...
Körde ett pass inomhus idag, 60minuter på crosstrainern och fokus på triceps och mage i gymmet. Fick sällskap av morgonpigga cyklande tyngdlyftare så en timme gick hur lätt och snabbt som helst. 
Kan även avslöja att sträckorna är fördelade, Coach Inge publicerade laguppställningen under söndagskvällen. 
Jag kommer att skida första sträckan, spännande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar