måndag 16 februari 2015

Glatt i spåret

Ny vecka och nya (stav)tag! 
Blev en mindre skön tur i spåret idag men jag kämpade, krigade och höll ut. Det var rejält isiga och sönderkörda spår, långt ifrån optimala förhållanden. Men som så många gånger förr så triggade det där usla min motivation på något sätt och jag nötte på i två timmar och åkte ca 1,5 mil 
Jag försöker att pressa mig att åka långa (över milen är långt!) sträckor för jag har en känsla av att jag inte kommer att få den kortaste och kanske inte heller den näst kortaste sträckan på StafettVasan. 
Jag lever fortfarande med tron att jag skulle fixa vilken av sträckorna som helst men måste erkänna att efter att varit ute i mer än 1,5timme så känns ryggen och axlarna trötta... och det som jag mest funderar över är vad tänker alla på när de åker runt? Är det bara jag som blir rastlös? I brist på bra tankar så har jag de senaste gångerna åkt med lurar i öronen. Lyssnat både på ljudbok och musik. Det funkade bättre och jag funderar på att göra en special spellista just för detta ändamål. Risken är ju dock att jag missar om någon skriker urspår, men vad gör det när det ändå knappt inte finns några spår kvar!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar