lördag 7 februari 2015

Pappa Coach

Igår kom mamma & pappa upp till Eskilstuna för att vara hos oss i helgen. Såklart mest för att träffa sin stora guldklimp - lilla M men även för att Pappa var lite sugen på att skidpyssla och åka lite skidor med mig. 
Vi gick ut hårt med en kväll nere i källaren ,som fick för ändamålet agera vallarbod, och pappa svepte sitt trollspö över mina gamla trötta skidor. Alltså hjälpte mig att "glida", lägga glider på, mina skidor med sitt lilla portabla vallarställ, strykjärn och sin magiska paraffin. 
Idag var det dags att testa glidet och stressas av pappa i spåret. Vi tog oss an spåret i Vilsta och jösses vilket bra glid jag hade! Tyvärr var fästet inte lika vasst idag men när jag väl hade krigat mig uppför den kilometer långa uppförsbacken som startar Vilstarundan så var det rätt njutbar åkning. Med farsan i hasorna så ville jag ju såklart inte visa mig allt för bortkommen så jag gnetade på hela långa rundan idag, så över milen blev det. 
Skön tur, men ännu skönare när vi väl var klara :) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar