onsdag 4 februari 2015

Skidvila idag

Ingen skidåkning idag, tror kroppen mår bra av en dags skidvila. Tränade med Fia på ASK i stället och hade sett fram emot lite mysig styrketräning men det blev 30min crosstrainer och tyngre styrkeövningar som pullups, ringrodd och mage. 
Har dock inte haft en dag utan tankar på skidåkning eller utmaningen. Har surfat runt på hemsidor för att kolla över skidspårs-statusen i krokarna. Tänkte testa något annat spår i morgon och det lutar åt att jag testar den flacka slingan vid Eskilstuna Golfbana... För i morgon skall jag försöka köra lite längre. Men vi får se vad morgondagen bjuder på. 
Snackade även med min egna Coach (Pappa) om valla, snödjup, skidteknik och  andra "skid-hemligheter", lyxigt att ha en pappa som kan även det här. Han är min klippa! 
Han berättade även att de pratat om mig och P4 Sörmlands Stafettvasa-satsning på Radio Sjuhärad i morse...nyhetstorka på hemmaplan!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar