onsdag 25 februari 2015

Stakblåsa

Vilket gissel, stakade till mig en blåsa på tummen idag. 
Onödigt och dumt men så blev det. Körde ett tufft (för att vara jag) pass i stakmaskinen idag tillsammans med flerfaldige paralympiern, gamla kälkhockeyproffset Joakim Larsson. 
Var helt slut redan efter fem minuter, men kom in i flytet strax därefter. Tappade flytet igen vid tjugo minuter men kände Jockes ivriga stakande bredvid mig och vid den tjugoandra minuten beslutade jag utan att säga något till min "medtävlare" att målet vid trettio minuter skulle bli sex hunna kilometer istället för fem. 
Vid tjugofemte minuten ångrade jag mig igen och försökte intala mig själv att det inte var så noga....tävlingsdävulen vann över mjölksyran och jag stakade som en vettskrämd iller de sista minuterna. Hann inte ända till 6000m men bra nära - 5890m. 
Minut trettioett konstaterar jag att en stor blåsa på insidan av vänstertummen var ett faktum. 
Tumme ner för det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar