tisdag 3 februari 2015

Ute i spåret även idag

En gång, ingen gång - två gånger, en vana.
Var ute och åkte skidor i dag igen, två dagar i rad och även jag börjar fundera på om det här börjar bli en vana!? 
Hade inget sällskap idag men helt ärligt så var det helt underbart med en stund för mig själv, att åka i min egna fart och bli trött i kropp och bara låta tankar komma och gå.
Jag hade bestämt mig för att åka milen i Vilsta idag men väl ute på spåret så missade jag helt "avfarten" till 10:an och blev kvar på 5:an så jag fullföljde den och tog ett extra varv på 2,5:an. Efter det kände jag mig ändå nöjd med 7,5km. Det är ju ändå betydligt längre än de 2,5 km jag fått ihop på tidigare pass. 
Du glömmer väl inte att du kan följa mig, mina stafettkamrater och våran väg fram till Sälen.... och förhoppningsvis Mora på P4 Sörmlands hemsida och allt som oftast i direktsändning under P4 morgon 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar