onsdag 18 mars 2015

Dags för ett lappkast

Eftersom jag inte vet vad nästa utmaning blir eller vad jag skall ha för mål med min träning så har jag bestämt mig för att fortsätta på mitt egna vis med det "välkända" tills jag kommer på vart jag vill. 
Jag har tagit mig ner i tyngdlyftningslokalen igen efter min "utflykt" i skidspåren och trodde att jag skulle kunna smyga igång lite smått. Letade fram ett "come-back program" som J gav mig när jag skulle komma tillbaka till lyftningen efter graviditet och förlossning. Ett grundträningsprogram för tyngdlyftning kan man kalla det, ett ABC program som rullar på vissa övningar och olika procentsatser i olika perioder och steg. Väldig basic och grundläggande. Tyckte att det var rätt tänk att göra en lite omstart eftersom jag känner mig otroligt klen efter skidåkningen och avsaknaden av träning med tungbelastning. 
Sen smög det in en liten detalj som gjorde det hela lite mer på sin spets och framförallt lite mer bråttom! 
Om tio dagar behöver klubben ha mig (av olika anledningar) på tävlingspodiet lyftandes i elitserien...
Tio dagar att vända tungt till lätt, tio dagar till att vända grundträning till prestation, tio dagar till att knuffa skidåkaren urspår och byta trikå. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar