lördag 28 mars 2015

Jag älskar att tävla!

Att tävla är banne min bland det bästa jag vet. Jag gillar det! 
Idag var dagen då jag var tillbaka på lyftarflaket i tävlingstrikå och lyfte för att samla poäng till damlaget, för att sätta punkt på elitserien och för att säkra lagets plats i lag-SM finalen. 
Var lite tveksam eller rättare sagt nervös för att tävla igen, senast var i juli förra året vid SM i Borås, just för att det var så viktigt för laget och för att jag faktiskt inte kört lyftträning mer än några veckor efter skidsäsongen. 
Men väl där och igång så finns ju inget annat än full fart och all-in. Gick ganska säkert och samlade sakta men säkert kilon och poäng. 
Gick in på 68kg i ryck och var helt ärligt nervös eftersom jag inte satt mer än 70 på träning ...men på podiet smällde det till och hux flux stod jag med stången över huvudet och 68 hade flugit upp i ett styrkeryck (förlåt Coach G). Gick därefter 73 och lyfte mer kontrollerat och satt fint i ett sitt och godkänt, sista gick jag på 76kg men där tog det stopp idag. 
I stöt, som känns tusen gånger tryggar, hick jag in på 90kg, smällde dit vikten. Höjde till 102kg och häpp den satt den med, inte lika lätt men upp kom den. 106kg i sista vändes men med mina kycklingben så blev det tvärstopp i resningen. 
175kg sammanlagt och 200poäng - det är jag mer än nöjd med. 
De andra i laget gick som tåget med Sofia 61-85-146 och Patricia 83-110-193 så blev Lagpoängen 673poäng. 
Klubbrekord och framförallt en säkrad plats i lag-SM finalen. 
Och där med ordinarie lyftare så kommer ASK's damer bli svårslagna. 
Kul, återigen så jäkla kul. Jag älskar att tävla!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar