söndag 1 mars 2015

Jag drar

Var även uppe vid GIF stugan i lördags, måste ju passa på att köra på snö så mycket det går. 
Fick denna dag med mig min älskade storasyster i spåret, kul att träna med henne och väldigt roligt att åka skidor med henne igen. 
I alla fall roligt ända tills jag började krokna efter ca 10 kilometers körning. Då kom syrran (som fuskade och körde med fästvalla-tejp) susande förbi i en av de få men branta backarna och skrek -" Jag drar!" 
Härligt tänkte jag tacksamt som hörde - Jag drar som i att jag hjälper dig och ligger framför ett tag och "drar" dig nu när du har det lite tungt. Men blixtsnabbt insåg jag att jag hört fel och att hon menade - Jag drar som i Ha ha jag har legat bakom dig länge och ser nu att du börjar krokna så jag kör om och drar i väg. 
Det som redan kändes tungt blev om möjligt ännu jobbigare. Krigade i alla fall på och körde min timma som jag hade bestämt att jag skulle köra...nöjd men påmind om vem som är storasyster i familjen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar