måndag 2 mars 2015

Nedräkning - Uppladdning

Måndag i dag och nu har verkligen nedräkningen, eller är det uppladdningen,kommit igång? Hur som helst så är det nu inte många dagar kvar tills jag och mitt lag (P4 Sörmland) skall stå på startlinjen i Stafettvasan 2015. På fredag klockan 09.00 går starten. 
I torsdags var jag i radion och pratade och taggade upp med Jonas och Titti - resultatet hittar du här.
Nu börjar det verkligen kännas att det kommer bli av och tro det eller ej men det börjar faktiskt bli lite pirrigt och nervöst.
Nu är jag inte längre bara nervös och orolig för själva skidåkningen utan även allt praktiskt som skall fixas före och funka under vårt lopp. Det är inte bara det här med att åka en sträcka av Vasaloppet inte! 
Som tur är så har vi en otrolig lagledare och coach Inge Blomberg som verkligen har koll och lägger planen åt oss andra vilsna nybörjare. Även idrottspsykologiska coachen och mentala rådgivaren Johan Plate har gett oss lite pepp och tips - lyssna här.
Jag som älskar och har ett stort behov av att ha läget under kontroll lusläser all information på Vasaloppets hemsida ungefär en gång om dagen.... kan ju ha missat något eller något kan ha ändrats. Sa jag att jag börjar bli nervös!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar