onsdag 15 april 2015

Ibland måste man se bakåt för att kunna se framstegen

Rätt missnöjd med det mesta efter några veckor med sjukdom både för egen del och för litens del. Dåliga veckor får mig ur balans, dåliga veckor ruckar mina rutiner och utan en frisk kropp och utan bra träning tappar jag ännu mer energi. Lusten försvinner och bra rutiner flyter över till sämre rutiner och den negativa spiralen rullar på..... 
I dag tvingade jag dock mig själv att slänga en snabb blick i backspegeln och jämföra då med nu och även om det precis just nu inte alls är på topp så har det faktiskt hänt en hel del. 
För nästan exakt ett år sedan träffade jag Jenny Spång på träningscoachen och fick hjälp med att sparka igång mig själv efter graviditet och tighta till mig och komma tillbaka "upp i sadel". 
Trots att jag inte exakt har uppnått de mål jag satte för ett år sedan, och trots periodvis lättja och slarv så har det faktiskt hänt en hel del som jag faktisk är stolt över. 
Efter graviditet och förlossning
Efter graviditet, förlossning och ett år med träningscoachen. 

Det är så lätt att bara jaga på framåt och bara se det som saknas och det som inte ännu är uppfyllt. I dag stannade jag upp och såg mig både i spegeln och i backspegeln ordentligt och helt ärligt så känns det faktiskt helt okey att vara jag just här och nu och precis som jag är just idag. 

1 kommentar: