onsdag 22 april 2015

MK Open -Falun

I helgen var det (för ovanlighetens skull) dags för jobb igen. Svenska Tyngdlyftningsförbundet hade blivit inbjudna till MK Open i Falun- kanske Sveriges största och bästa Crossfit tävlingar!? - och självklart vill vi vara med och fronta vår älskade idrott i sammanhang som detta.
Eftersom J varit i väg hela förra veckan i och med EM i Tyngdlyftning så var det underbart att på väg upp till Falun plocka upp honom på vägen och i samlad och enad familjetrupp åka vidare och vara tillsammans hela helgen även om det handlade om jobb.
Kan lätt säga att det blir inte enklare och enklare att vara ifrån varandra, det är trist att vara ifrån den man älskar - punkt slut!
Hur som så var det en bra helg och jag som älskar att uppleva och "känna" på idrottsarrangemang gillade att få vara nära och se hur en bra och proffsig Crossfit tävling går till och arrangeras. Kanske en yrkesskada, men jag tittar alltid på så mycket mer än bara det som " visas på scen". Jag är imponerad över arrangemanget och arrangörerna hur de på ett mycket proffsigt sätt höll ihop det tuffa schemat och med stor och kunnig funktionärskår med allt från domare som jobbade stenhårt och proffsigt till roddare som jobbade snabbt och slet som djur för att rigga arenan inför varje nytt event. Läckert!
Vi som Svensk Tyngdlyftning hade en monter med material men framförallt mötte vi massor av intresserade och nyfikna människor som ville prata tyngdlyftning. Det är kul att det är ett så enormt stort och positivt intresse för de olympiska lyften och tyngdlyftning just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar