torsdag 23 april 2015

Utmaning - check✔️

Äntligen fixat mig en bricka till boxen (Krossbox016) så nu kan jag äntligen återigen köra lite pass där tillsammans med godingarna som tränar där. Kul att alternera och byta träningslokal lite då och då. 
I dag körde jag ännu ett av de crossfitpass som Patricia skrivit till mig. Otroligt svettigt och jobbigt men genomförbart. 
Idag blev det först fyra varv av cirkeln: hantelrodd 16kg x 10/sida, Toes to rings x 10 och role to candelstick x 10

Därefter en riktig pulshöjare i form av:
200m rodd
9-7-5 pullups / burpee
200m rodd 

2 minuters vila 

200m rodd
9-7-5 pullups / burpee
200m rodd 

Självklart avslutas även detta pass med lite "lek" och teknikträning. Bland annat betade jag av enhandshandstående, vilket jag blev utmanad av min gamla stavhoppskompis HM att klara av. Det tog ett tag men idag satt den lätt som en plätt (host host!). Bildbevis....
Får se vad nästa utmaning blir!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar