lördag 23 maj 2015

Fem av 5

Fredagens pass var ett lätt pass men ändå riktigt tufft. Fredagens pass var mitt femte lyftpass på fem dagar, kanske inte så mycket att knussla om, de flesta seriösa lyftarna ligger uppåt det dubbla antalet lyftpass i veckan, men jag är ovan och trots att min kropp och knopp är inställd och redo så blir både och slitet. Inget jag egentligen reflekterar eller bryr mig om, det är så det är och kommer att vara....och det kommer bli ännu värre garanterat. För att komma i bra form så måste man våga komma riktigt ur form. Jag säger våga, för det handlar verkligen om att just våga lita på att det som är planerat är rätt. Att inte hela tiden vara där och peta, göra lite extra eller hela tiden prova och känna. 
Som sagt jobbigt men så otroligt kul att vara igång igen. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar