måndag 4 maj 2015

Made it!

Jag gjorde det, jag överlevde och jag tog mig igenom de passen crossfit som Patricia programmerat till mig.
Efter att blivit näst intill dödssjuk efter varje pass i början så tvivlade jag skarpt på att jag och min kropp skulle palla att köra igenom programmet.
Men efter några dagar i Stockholm så betade jag av det näst sista och även det sista passet.... och än idag, några dagar efter, mår jag (peppar peppar) bra!
Sista passet var en utmaning, 6 minuters intervaller med kb-svingar, puch-ups, rodd, kb-utfall, kb thrusters och 10m löp varvat i två olika cirklar. 4 varv med 6 minuters arbete och 3 minuter vila. Svettigt värre! Men med sällskap och pepp från de bästa så fixade jag det.
Av bara farten, av lätthet eller av ren lycka så satte jag även min första ring - muscle up!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar