fredag 1 maj 2015

Powerwalk

Jag tänker och funderar väldigt mycket på allt mellan himmel och jord för tillfället. Funderar på det mesta kring det så kallade livet. 
Det har hänt och händer mycket just nu som påverkar mig och livet, mycket och många som fått mig att stanna upp och fundera, vrida och vända, uppleva och känna. Livet är inte enkelt och framförallt inte rättvist men det skall levas. 
Idag har jag levt och tillsammans med min älskade familj äntligen träffat den tuffaste och starkaste tjej på länge. Idag tog vi den kortaste och långsammaste - men den powerwalk som har fyllt mitt hjärta med mest lycka, tacksamhet och beundran någonsin. Att återigen se glöden och fighten i ögonen på någon som helt utan förvarning fått båda benen undanslagna och livet vänt upp och ner av den jävligaste sjukdomen av alla #fuckcancer berör mig. 
Lev i nuet, ta vara på dagen och säga Jag älskar dig till den jag älskar - punkt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar