onsdag 20 maj 2015

Road to Sundvall

Idag är det på dagen sex veckor kvar tills jag skall tävla vid SM i Sundsvall. I och med det kliver jag på ett nytt träningsprogram, ett sex veckors superduper program som förhoppningsvis tar mig till superduper-form och gör mig mer än redo att prestera på flaket den 1 juli. Sugen och peppad till tusen -Vinna eller försvinna som Paula sa.
Efter att ha gått rätt mycket efter eget huvud och egen träningsplanering är det skönt att återigen lämna över taktpinnen till Coach G som tagit mig (under bra olika förutsättningar) till två SM - guld (2012 och 2014).

SM 2012 : 84kg i ryck, 105kg i stöt och 189kg sammanlagt. Läs om den dagen här.SM 2014: 77kg i ryck, 103kg i stöt och 180kg sammanlagt. Film på 77kg rycket nedan, inte snyggt men tre vita lampor. Läs om den dagen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar